Humanitarna akcija DARUJMO KUNICU ZA NJIHOVU KUĆICU

Donirati možete 25.-27.6. na Trgu hrvatskih ivanovaca na štandu udruge ”Nada” u sklopu manifestacije povodom dana grada Ivanca. Pogledajte plakat u većem formatu ovdje.

Živjeti u vlastitom domu sa svojom biološkom obitelji za veliku većinu nas je najnormalnija stvar. Za dvoje mladih ljudi iz Prigorca koji su stjecajem teških životnih okolnosti bili prisiljeni da žive u udomiteljskoj obitelji, to je luksuz i nedostižan san.

Danas, kad su se donekle stvorili uvjeti da se jedno od njih zbog punoljetnosti, uspješnog završetka školovanja i zaposlenja može vratiti u biološku obitelj, teški materijalni uvjeti i dom koji nije primjeren za normalan život čovjeka velika je i nepremostiva prepreka.

Stoga je udruga udomitelja „NADA“ Ivanec sa svojim udomiteljima, uz svesrdnu podršku Centra za socijalnu skrb, poglavarstvo Grada Ivanca, Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece i svih dobrih ljudi, odlučila krenuti u humanitarnu akciju i pomoći da se prikupe sredstva i izgradi dom za dvoje naših štićenika.

Ovim putem želimo i vama dati priliku da darujući svoj prilog ugradite djelić dobrote u njihov novi dom, da se jednog dana kada ugledate osmijeh na tim licima s ponosom prisjetite da ste i vi pomogli da ovaj nedostižan san postane stvarnost.

Naše malo za njih je puno. Svako dijete treba imati dom. Zato vas molimo da nam se pridružite u ovoj humanitarnoj akciji i „ darujete kunicu za njihovu kućicu“.

UDRUGA UDOMITELJA „NADA“ IVANEC